Manifestation - våra unga är inte till salu.

Just nu går manifestationen "våra unga är inte till salu" i Kungsträdgården, Stockholm. Tyvärr kunde jag inte närvara på den eftersom jag jobbar på mitt ordinarie jobb idag, men projektkollegan är där och stödjer kampen samt suger i sig av den viktiga informationen som ges där.

Initiativtagaren till manifestationen har även startat hemsidan Inte till salu för att uppmärksamma de unga människor som gör sig själv illa med sex, tex säljer sig för att dämpa ångest och smärta. En jättebra sida och som under kategorien Vuxen ger mängder med tips, råd, litteraturinfo mm om vad man kan göra för att förebygga och stödja dessa ungdomar. 
Killar, tjejer och transpersoner, homo, bi, hetero... Försäljning sex är inte något som enkom sker i skumma vrår på Malmskillnadsgatan. Den verksamheten är en bråkdel av all sexhandel som faktiskt sker. Där du befinner dig just nu till exempel, är en stor handelsmarknad, på Internet.

Fler måste uppmärskammas på att unga människor lätt kan använda sex som ett självdestruktivt medel för att lindra ångest och inre smärta. Istället för att rispa huden med vassa ting som ger ärr och syns kan man använda sex till det samma. Att ha självdestruktiv sex!! Ångesten bedövas tillfälligt, det syns inte utanpå, man blir sedd en stund och man kan vinna ekonomiskt på det. Det här är enligt mig en mycket farlig kombination av "vinster". De leder snabbt ner i en spiral av otrolig destruktivitet där antagligen droger, alkohol, våld och psykisk ohälsa kommer som ett brev på posten.

Våra unga är verkligen inte till salu!
Återkommer senare med mer info om detta....!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0